Geweldig receptenboek

Wanneer je op zoek bent naar inspirerende én eenvoudige recepten, dan is dit boek echt een aanrader.
Op dit moment kan je het ook via Bewust heel natuurlijk kopen! Hoe leuk is dat!

Het boek kost 21,99 exclusief verzendkosten.

Wil je het kopen dan mag je mij een mail sturen met je naam, adres en telefoonnummer. Dan stuur ik het je zo spoedig mogelijk toe.

Details:
Met het receptenboek Gezonde praktijken in de keuken willen we graag een bijdrage leveren aan jouw gezondheid. Door je te laten zien wat je allemaal kunt eten om jouw lichaam te helpen herstellen. In het kookboek vind je voldoende variatie en recepten, vrij van gluten, lactose en suiker en die makkelijk te bereiden zijn. Het kookboek bevat 10 weekmenu’s 5 dagen per week een ontbijt, lunchgerecht en diner. Voordelen Compleet met boodschappenlijstjes Standaard in huis lijst. Lekkere verantwoorde zoetigheden Dressings Kruidenmixen (bijv. nasikruiden) Uitvoering We hebben bewust voor een ringband gekozen, zodat het boek niet dicht kan vallen tijdens het bereiden. Bijzonderheden Alle recepten zijn suiker-, lactose- en granenvrij. Ons verhaal: Wij zijn natuurgeneeskundigen en ervaren dat mensen die bij ons in de praktijk komen het lastig vinden om anders te gaan eten. Men weet vaak niet wat men dan precies moet gaan eten. Dit kookboek is een handreiking om dit aan te gaan passen. Daardoor wordt het ook gemakkelijker om zelf te gaan experimenteren.

Related Post