Waarvoor kan je bij mij terecht?

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Je kan bij mij voor diverse voeding gerelateerde zaken terecht. Staat hetgeen waar jij mee worstelt niet hieronder? Hou het dan tegen mij aan, wellicht kan ik je verder helpen of kan ik je iemand aanbevelen waardoor je ook verder kan komen. Mijn focus ligt op de volgende punten:
– Vrouwen met overgewicht
– Vrouwen met een hormonaal disbalans (overgang)
– Vrouwen met schildklier problematieken
– ADHD/ADD en ASS problematieken
– Darmproblematieken

Maar je kan ook voor andere voeding gerelateerde klachten bij mij terecht, denk bijvoorbeeld aan:
– Aanpassen van voeding op weg naar een gezonde levensstijl
– Vermoeidheid en/of weinig energie hebben
– Overgangsklachten
– Regelmatig terugkerende hoofdpijn of migraine
– Regelmatig terugkerende ontstekingen in het lichaam
– Voedingsallergie of intolerantie
– Astma
– Eczeem
– Diabetes type II
– Hoog cholesterol
– Overwerkt zijn of burnout
– Stemmingswisselingen
– Ziekte van Parkinson
– VegetariĆ«rs of veganisten

En staat jouw probleem er niet tussen, neem dan gerust contact met mij op. Dan kijken we of ik iets voor je kan betekenen of dat ik je naar iemand anders door kan verwijzen.

Mijn behandelingen zijn gebaseerd op de orthomoleculaire geneeswijze. Wat dit is zie je in onderstaand filmpje. Wil je er meer over weten, mag je altijd contact met mij opnemen. Klik hier om het filmpje over Orthomoleculaire geneeskunde te bekijken

LET OP: Bij acute, ernstige klachten dient u altijd eerst uw huisarts te raadplegen.