Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Jacqueline Barendse en ik ben oprichter en eigenaar van Bewust heel natuurlijk. Daarnaast ben ik gediplomeerd Voedingsdeskundige voor honden en Kynologisch Gedragstherapeut, hiervoor heb ik Back on Trail opgericht. Mijn passie voor voeding is er altijd wel geweest, vooral toen ik op topniveau aan badminton deed. Voeding is in combinatie met topsport essentieel. Op een gegeven moment kon ik dit niet meer combineren met mijn werk. Ik werkte door heel Nederland, Scandinaviƫ en Zuid Europa. Het 3x trainen in de week was niet meer na te streven en het logisch gevolg was dat ik op een lager niveau ging spelen. De lol was eraf en ik ben toen gestopt.

Het hotel- en gejaagde leven maakte dat mijn voedingspatroon af ging wijken met wat ik gewend was en gaande weg de jaren kwam dit keihard terug in de vorm van een burnout en een depressie. In de laatste fase van deze periode ben ik in aanraking gekomen met mensen die veel resultaten hadden bereikt middels het aanpassen van hun voedingspatroon, zo ben ik uiteindelijk opleidingen gaan doen richting de orthomoleculaire voedingsleer.

Ik school me nog steeds regelmatig bij, wat ik als heel belangrijk zie. We zijn nooit uit geleerd en alles is enorm in ontwikkeling.

Bijzondere focus ligt op het gebied van AD(H)D en Autisme, hormonaal disbalans bij vrouwen (overgang), Diabetes type II, maar ook depressie en burnout. Naast deze boeiende onderwerpen kan je ook met andere problemen bij mij terecht zoals bijvoorbeeld voor gewichtsbeheersing.

Jacqueline