Hoe help ik jou verder?

Hoe help ik jou verder?

Tijdens het consult schetsen we samen een beeld van jouw dagelijkse eetpatroon, het ingevulde vragenformulier en de klachten die daarmee gepaard gaan. De klachten nemen we door en mogelijk heb ik nog een aantal aanvullende vragen.

Daarna adviseer ik je over passende voeding voor jouw lichaam. We bespreken hoe kleine aanpassingen in je huidige voedingspatroon een groot verschil gaat maken in jouw algemene gesteldheid.

Het voedingsadvies stuur ik je na het consult (dit consult kan, wanneer ik dit mogelijk acht ook telefonisch of via Google Meet), samen met de aandachtspunten uit het consult en een aantal recepten, per mail toe zodat je alles in een overzichtelijk document hebt staan. Hiermee kan je daarna makkelijk aan de slag. Zo zal je heel snel van vervelende klachten afkomen en weer fit en vol energie de dag beleven.

Laden...